Ahşap Sandalye Üretim Aşamaları

31-03-2023 11:33
Ahşap Sandalye Üretim Aşamaları

Ahşap Sandalye Üretim Aşamaları

Ahşap Sandalye Üretim Aşamaları Ahşap Sandalye Üretim Aşamaları sizlere bu blog yazımızda anlatıyoruz. Günümüzde evlerde, iş yerlerinde, cafelerde, restorantlarda ve toplu yaşam alanlarında kullanılmaktadır.  Ahşap sandalye modelleri, ham halinden üretime girmesi ve size gelmesine  kadar bir çok işlemden geçtiğini bilmeniz gerekmektedir.  Bugün evinizde misafirlerinizi, mekanlarınızda müşterilerinizi ağırladığınız ahşap sandalyeler bu halini alabilmek için bir çok yoldan geçmektedir.

İşlenmeye hazır hale getirilen malzeme, sandalyeye dönüşüm aşamasına doğru yol almaktadır. Atölyede bir sonra ki işlem küçültülmektedir. Sandalye ölçüleri içerisinde malzeme uygun kesilip hazırlamaktır. Bu işlem için daire testere kullanılmaktadır. Sonra ki aşamada ise belli başlı zırvanalar ile kanallar açılmaktadır. Ahşap sandalyenin nitelikli ve isteğe özel olması isteniyorsa, bunun için CNC Ahşap Torna Makinaları kullanılarak ahşap istendiği gibi işlenir. CNC makinalarında bilgisayar sistemi kullanıldığı için hata yaşanmamaktadır. CNC makinası stabilizasyon, denge ve sağlamlık açısından sandalye için büyük önem arz eder. Kaliteli ahşap sandalyeler en iyi işçilik ile daha kaliteli bir hal alacaktır. Websandalye.com internet sitemiz de sattığımız ahşap sandalyelerin kalitesine önem verir ve bu işlemlerin çoğunda bizzat kendimiz takipçi oluruz.  Ahşap sandalyenin bize gelmesi ve bizden de sizlere ulaşması öyküsü böyledir.

Ustalardan dolayı bu imalat aşamasında hata kısmı yaşanabilir. Bu nedenle makinaların önemi kadar imalathanede çalıştığınız ustanın ustalığı konusu da çok önemlidir. Eskiden talep ve istek az olduğu için tamamen ustalık ve el yapımı ahşap sandalyeler marangozhanelerde üretilmekteydi.  Günümüzde bilgisayarlı ve makinalı sistemlerle seri üretime geçilmiştir. Bu nedenle makinaların ve bilgisayarın hatayı daha minimum seviyede tutmaktadır. Bu üretim şekli ustalarında gelişmesinde önemli yer almıştır. Bu nedenle daha kaliteli ustalar gelişmektedir. Üretimimizde bu ustaların en kalitelileri yer almaktadır. Yine de en özenli ustaları tercih etmekteyiz.

Hem kaliteli hem uygun ve ekonomik ürünlerde websandalye.com her zaman sizin hizmetinizdedir. Sitemizi ziyaret ederek mekanınızın tasarımı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ahşap sandalye özellikli tüm çeşitler sitemizde mevcuttur. Bir telefonla bizlere ulaşabilirsiniz. Yada direkt olarak siteden siparişinizi verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.