Cafe Dekorasyonu

31-03-2023 10:41
Cafe Dekorasyonu

Cafe Dekorasyonu

Cafe dekorasyonu İnsanların daha sıcak ilişkiler ve dostluklar kurduğu cafelerin konsept yapılarıdır. Mekan açmak ve işletmek bir çoğumuzun hayalidir. Bu hayal aklımıza ilk geldiğinde düşüncelerimizde bir mekan tasarlar ve dekorasyon fikirleriniz harekete geçiririz. Şehir hayatımızın pek çok zamanını geçirdiğimiz cafeler de dekorasyon ve konfor çok önemlidir.

Cefenizde naturel bir hava yaratmak için ahşap sandalyeleri tercih etmemiz dekorasyon için faydalı olacaktır.  Ahşabın içinize kattığı doğallık ve naturellik sizi sorunlarınızdan uzaklaştıracaktır. Günlük yaşamı da daha huzurlu geçirmenizi sağlamaktadır. Bu nedenlerle size stresten uzak sakin bir mekan sağlamaktadır.

Fast food satan mekanlarda öncelik, dekorasyon yönü yüksek ürünlerin başı çekmesini sağlamaktır. Bu mekanlar da tecrübeye sabit işletmeciler daha çok tolix sandalye ve tel sandalye ürünlerini tercih etmektedir. Bu sandalyeler 25 adete kadar istiflenme özelliğinide sizlere sağlamaktadır. Sizlere toplanma konusunda rahatlık vermektedir. Bu mekanlar gelen müşterinin çok aşırı zaman geçirmeyeceği mekanlardır. Bu sandalyeler, konfor alanında kendini ispat etmekten ziyade mekanı daha fazla insana göre tasarlarlar.

Kahve mekanları gibi müşterinin uzun zaman geçireceği bu mekanlarda, öncelik daima konfor olmalıdır. Bu nedenle döşemesi kaliteli ürünler, kolçaklı sandalyeler ve berjerler akla gelen seçenekler arasında başı çekmektedir. Bu mekanlar da konfor önemlidir. Çünkü daha çok huzuru gözeten bu mekanlar müşterinizin uzun zaman geçirirken de rahat etmek isteyeceği mekanlardır.

Yeni tarz cafeler de dekorasyon yaparken kullanılan bir diğer sandalye de metal ayaklı sandalyelerdir. Metal ayaklı sandalyeler bir çok mekana uyum gösterdiği gibi her alanda özellikle de cafelerde tercih sebebidir.

Bazı cafelerin kullanılan bir bölümünde berjer tercih edilirken diğer bir bölümünde de bar sandalyelerini tercih edebilirsiniz.

Cafelerinize dekorasyon yaparken unutmamanız gereken bir diğer hususta alan bilgisine göre dekorasyon yapmaktır. Daha dar cafeler için 40x40 cm masalar tercih edilmelidir. Daha geniş mekanlarda da 90x90 cm masaları tercih etmeniz sizin için daha doğru bir seçenek olacaktır. Mdf masalar fiyat olarakta görüntü olarakta tercihiniz olmalıdır. Blogumuzda bahsettiğimiz tüm ürünler websandalye.com’da size sunulmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.