Tolix Sandalye

31-03-2023 10:45
Tolix Sandalye

Tolix Sandalye

Tolix Sandalye Restorant, cafe, mutfaklar ve diğer toplu yaşam alanlarında ilgi görmektedir. Dünya çapında ilgi gören bu sandalye, 1934 yılında Xavier Pauchard tarafından icadı yapılmıştır. İcad edildiği yıldan bu güne kadar popülaritesini yitirmemiş sektörde ki imajını korumaktadır. Dünyaca bilinen Vitra Tasarım Müzesi, Moma ve Pompidou Merkezi koleksiyonlarına girmeyi başaran sandalyelerdendir. Bu nedenle tercih tolix sandalye edilmektedir.

Tasarında stil konusunda bir numaradır. Sofistike kavramının manası olarak kabul edilmiştir. 2020 yılında endüstriyel tasarımda bir öncü olarak kabul edilmiştir.

Bu sandalye otel ve okullarla birlikte evlerimizin balkonların da ve çalışma masaların da kullanıma elverişlidir. Bu nedenle bir çok sipariş almaktadır.

Üretim tarzı olarak tüm envanterleri metalden üretilmektedir. Ağırlık taşıma konusunda da cömerttir. 150 kiloya kadar ağırlık taşıyabilmekte olan tolix sandalye üretimi ve kullanımı günümüzde artmaktadır. Gün sonu toplanma konusunda da alıcısına avantaj sağlamaktadır. Bu sandalye 25 adet üst üste istiflenebilir. Toplu alanlarda ve insan sirkülasyonunun sürekli olduğu alanlarda temizlik konusunda istifleme konusu size kolaylık sağlamaktadır. Yine de seçim yaparken öncelik olarak dekorasyon avantajını gözetiniz.

Tolix sandalye dayanıklılık konusunda yine duayen olup, tasarımı bu özellikte baz alınarak yapılmıştır. Üzerinde delikler yer alan bu sandalye yağmur birikmesini engelleyerek yıllar boyu kendini diri olarak taşımayı başarır.

Renk olarak size sınır koymayan bu sandalye ve tabureleri istenilen renge boyanıp sizin hizmetinize sunulabilir. Özellikle toplu alanlar da bu sandalye kullanılacağı zaman size önerimiz bir döşeme kullanarak zarafeti tam seviyeye ulaştırmanız yönündedir.

Tolix sandalye websandalye.com  sitemizde çok fazla bölümde yer almakta olup, sizin isteklerinize sunulmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.